Friday 10th May 2024
Durbar Marg, Kathmandu

Относно:
Това е игра с реално преместване в селище, изключва се игра в горски или други прородни терени, където няма карта и лесни ориентири. Играе се от поне двама войника + поне 4 агента. Войниците са тези, които ходят по терена и предават с телефоните си местонахождението, посредством камерите на телефона. Предвид реалните условия на придвижване играта не се препоръчва на лица под 16 г. в. да играят като войници, но може да подпомагат разузнаването и да имат дейно участие като агенти.
Опасности: освен прелитащи пътни превозни средства, войниците трябва да се предпазват и от обикновените граждани, някои от тях не обичат да ги снимат и стават агресивни.


А сега историята:

Получихме доклад, че в условията на пандемия вътрешните подразделения са в конфликт. Изпратен е един или повече войници, за да ликвидират всякаква съпротива и да предизвикат гражданска война. Следва да изпратим на терен доброволец с телефона и да предава в икомнадния ни център само видео местонахождението си. Използването на GPS е забранено с цел сигурност.
Очаквайте инструкции!

Правила:

Всеки войник, въоръжен с поне един телефон очаква инструкции от неговите абонати за стрийм. Позволено е ползването на два телефона/таблета, но не и използването на навигационна система. Използването на повече от един чат е препоръчително, като той трябва да е с възможност за публичен достъп т.е. да не изисква одобрение от администратор за включване. Канала за стрийм също не трябва да изисква специален абонамент – той трябва да публичен за зрителите.

Агентите следят всеки участник и насочват агентите един към друг с команди в чат. Агентите са формално разделени в двата отбора, но за по-истински резултати е възможно да „предадат“ отбора т.е да са двойни агенти. Агент може да се включи в произволен канал и да докладва тайните рапорти на своя отбор. Внимавайте за тези индивиди!

Войника открил вражеския войник първи и го е посочил, обозначил се води, че го е „пленил“. Играта при повече от двама участници може да продължи до залавянето на всички или до оформянето на две или повече групи. В такъв случай играта може да продължи като отборна игра по свои правила.

Задължително условие е постоянното движение. Войник не трябва да допуска да бъде заловен и затова той трябва да се придвижва без да стои в район за дълго. Престой на място по-дълго от 8-10 секунди е не желателно. При организиране на по-мащабна игра е възможно да се състави жури, което да следи престоя и да дава/отнема точки на участник задържал се на едно място.

Примерна организация на играта – изберете град, ако искате да не сте в собствения такъв, насрочете дата и посочете видео канал за играта.
В страницата посочена за официална на вашата игра трябва да присъстват следните данни предварително: име на войника, видео канал за стрийм, официален чат канал – по желание, ако стрийм платформата поддържа чат в реално време и задължителен във всеки друг случай.
Пример:
Агент Буда:
– Платформа за стрийм: ввв.фейсбук.ком/Буда ввв.ютюб.ком/канал/Буда;
– Канал за чат: мирк.фринод.нет/Буда
(задължително е линковете да са реалните, които ще се ползват)
И пак да напомним – командите се подават от чат, но не е задължително това да е от официалния канал. Агентите от противниковия отбор, ако успеят да открият „скрития“ канал ще спечелят преднина. Вторичния канал трябва да е с възможност за безплатно включване и да не изисква одобрение от администратор.

Лиценз:
Правилата на играта са свободни, там където е необходимо се прилага Криейтив Комънс – споделяне на споделеното.

Back To Top